Wijnproeverij workshop

Een wijnproeverij is een gezellig en leerzame activiteit. De wijnproeverij workshop begint met een introductie en een uitleg over het maken van wijn, de wijze van proeven en benoemen van wijn. Ramon leidt uw proeverij door allerlei wijngebieden in Europa en de rest van de wereld, met passie, toewijding en veel plezier in zijn werk zodat u er vooral veel plezier aan beleeft. Je proeft afhankelijk van het thema tussen de acht en twaalf verschillende wijnen. Op een ontspannen wijze worden wijnen duidelijk en helder toegelicht. Desgewenst starten we de proeverij met een feestelijk begin door de Champagne met een sabel open te slaan.

Van beginnend liefhebber tot doorgewinterde wijnspecialist, u kunt een entertainende gezellige proeverij verwachten waar in een informele sfeer geproefd en uitgelegd wordt en uw vragen desgewenst met een duidelijke uitleg beantwoord worden.

U boekt al een wijnproeverij vanaf € 10,00 p.p.

Over Ramón van Eldik
Ramón van Eldik is al 25 jaar internationaal sommelier en meer dan 30 jaar wijnkoper.Na een periode bij diverse befaamde- en sterrenrestaurants o.a: Tante Koosje Loenen a/d Vecht, Het Koetshuis Bennekom, Nero’s Place Bergen, De Uitdaging Hilversum, Paul Fagel Arsenaal Naarden werkt Ramón als zelfstandig professional.

NEEM CONTACT OP!

Gooische Kookstudio & Catering
Kobaltstraat 11c | 1411 AM Naarden |
035 6782791 |
info@gooische-kookstudio.nl
Meer kookworkshops

© Gooische Kookstudio 2017
WordPress Image Lightbox