Naarden, 25 januari 2014 – Gooische Kookstudio & Catering kan terugkijken op een succesvol jaar in 2013. Het cateringbedrijf nam in januari 2013 de Gooische Kookstudio over en kan hierbij terugkijken op een vliegende start en mocht meer dan 1700 gasten verwelkomen. Ook het bedrijfsonderdeel catering mag terugkijken op een succesvol jaar. Het cateringbedrijf zag zijn omzet dit jaar verdubbelen en een stijging in aantal klanten. Met name de zakelijke klanten wisten de cateraar te vinden voor bedrijfsfeesten.

Afgelopen jaar heeft Gooische catering ook zijn aanbod in exclusieve feestlocaties verder uitgebreid waaronder het weegschaal museum, de grote kerk in Naarden en het Vestingmuseum. “ondanks de crisis weten klanten ons te vinden, mede door onze hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling” aldus Jan van der Linden, eigenaar Gooische Kookstudio & Catering.

Voor het komende jaar voorziet de kookstudio een verdere groei en heeft daarom zijn directieteam mogen versterken met Arjan Cobelens. “Om de volgende groeistap te kunnen verwezenlijken zijn wij op zoek gegaan naar versterking in ons directie team, Arjan Cobelens is met zijn meer dan 25 jaar horeca ervaring een mooie 1e stap om deze groei meer inhoud te geven” Aldus Jan van der Linden.

WordPress Image Lightbox