Naarden, 7 maart Gooische Kookstudio & Catering kunnen terugkijken op een zeer succesvolle inzamelactie ten behoeve van het nieuwe rehobothschoolschoolplein van de toekomst voor de Rehobothschool in Naarden. In december jongstleden zijn er door de leerlingen van de Rehobothschool meer dan 4000 oliebollen & appelflappen verkocht. Gooische Kookstudio & Catering hebben deze op de dag vers gebakken en verpakt waarna de leerlingen de bestellingen hebben afgeleverd bij hun klanten. De Ook tijdens de sinterklaas intocht zijn er oliebollen vanuit de mobiele keuken verkocht ten behoeve van het schoolplein. De actie heeft uiteindelijk geresulteerd in een bijdrage aan het plein van de toekomst van ruim € 2200,-.

Mooie afsluiting actie
Op vrijdag 7 maart kwamen 12 leerlingen die de meeste oliebollen hebben verkocht naar de kookstudio in Naarden waar ze een kookworkshop krijgen aangeboden. Hier gaan we de middag met elkaar een aantal mooie gerechten bereiden die de junior koks mee naar huis mogen nemen.

Maatschappelijk verantwoord als integraal onderdeel van ons beleid
“We vinden het enorm belangrijk om ons ook in te zetten voor de maatschappij in de buurt,een actie voor een nieuw schoolplein van de toekomst sluit hierbij heel goed aan.” “We hoefden dan ook niet lang na te denken toen de vraag kwam of wij ons hiervoor wilde inzetten.” Aldus Arjan Cobelens mede eigenaar Gooische Kookstudio & Catering. Naast het plein voor de Rehobothschool zet de kookstudio uit Naarden zich ook in bij lokale sportclubs waaronder SDO, GHC en korfbalclub DOC.
Ook voor het komende jaar komen we graag in contact met goede initiatieven die maatschappelijk bijdragen. Op dit moment liggen de plannen er om een benefiet diner te organiseren voor een aantal goede doelen en zijn we hier nog op zoek naar partners die dit met ons willen realiseren.

Over Gooische Kookstudio & Catering
Gooische Kookstudio & Catering in Naarden is dé locatie in het Gooi voor kookworkshops, vergaderingen, feesten, diners en borrels. De kookstudio is opgezet vanuit de liefde en passie voor koken, die zij graag met u delen tijdens een kookworkshop of catering.

WordPress Image Lightbox