Solex tour

Vooraf aan een kook workshop even lekker uitwaaien in het Gooi? U kunt nu het Gooi & Vecht gebied verkennen met een elektrische Solex onder begeleiding van een gids. U maakt samen met uw vrienden, familie of collega’s een prachtige tocht langs de Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen waar u o.a. forten, landgoederen, wateren en natuur zult vinden. Wilt u zelf op pad zonder dat er iemand met u mee gaat, dan kan dat natuurlijk ook. Met deze moderne en trendy Solex kunt u in alle rust en stilte genieten van het Gooi & Vecht gebied.

Voor 2 uur € 25,- p.p. heeft u de keuze uit verschillende tochten:

Rondje Plassen
Met de tour “Rondje Plassen” rijdt u langs de prachtige Vecht, de Kortenhoefse- en Loosdrechtse Plassen. U gaat hierbij door het hart van Loenen a/d Vecht, Nieuw-Loosdrecht en Oud-Loosdrecht en komt langs diverse monumentale gebouwen, forten en kastelen.

Vijf dorpen
Met de Vijf dorpen tocht rijdt u door de prachtige gemeente Wijdemeren. U komt hierbij door alle vijf de dorpen; Kortenhoef – Loosdrecht – ’s-Graveland – Ankeveen – Nederhorst den Berg, waar u winkels, monumenten, natuur en plassen tegenkomt.

Langs de Vecht
Met deze verbluffende tour bevindt u zich midden in de historische buitenplaatsen van het Gooi & Vecht gebied. De prachtige Vecht, monumentale gebouwen en prachtige landgoederen zorgen voor een dag om niet snel te vergeten. Halverwege de tocht steekt u de Vecht over met de veerpont bij Nigtevecht. Deze veerpont “Kantje Boord II” brengt u naar de andere kant van de Vecht.


NEEM CONTACT OP!

Gooische Kookstudio & Catering
Kobaltstraat 11c | 1411 AM Naarden |
035 6782791 |
info@gooische-kookstudio.nl
Meer kookworkshops

© Gooische Kookstudio 2017
WordPress Image Lightbox