Over ons

Gooische Kookstudio in Naarden is dé locatie in het Gooi voor kookworkshops, vergaderingen, feesten, diners en borrels. De kookstudio is opgezet vanuit de liefde en passie voor koken, die ons team graag met u deelt tijdens een kookworkshop. Bij Gooische Kookstudio Naarden staat samen koken in een ongedwongen sfeer centraal. In onze kookstudio organiseren wij culinaire kookworkshops voor groepen vanaf 12 tot 150 personen. Ideaal als bedrijfsuitje, team building, vrijgezellenfeest en/of reünie.

Ons team

Graag stellen wij ons team aan u voor die u kunt tegenkomen tijdens één van onze kookworkshops.

jan-gooische-kookstudio-naarden Jan van der Linden
Eigenaar en chef de cuisine

In 1994 rond Jan de middelbare hotelschool af, waarna hij zijn studie vervolgde aan de Amsterdam University of Applied Sciences die hij afrond in 2005 met een bachelor diploma . Vanaf 1990 was Jan werkzaam in de horeca als (chef)kok bij gerenommeerde bedrijven als Pulitzer, Amstel hotel en restaurant de Lokeend. Sinds 2002 werkzaam als docent gastronomie op College De Brink in Laren en vanaf 1 januari 2013 eigenaar van Gooische Kookstudio waar alle facetten van koken en lesgeven bij elkaar komen.

 

arjan-gooische-kookstudio-naarden-kookworkshops Arjan Cobelens
Eigenaar en chef de cuisine

Arjan stond vanaf z’n 6e jaar graag in de keuken en besloot van zijn hobby ook zijn beroep te maken. Hij ronde zijn SVH horeca vakschool af in 1988. Na zijn studie is Arjan werkzaam in de horeca als (chef)kok bij gerenommeerde bedrijven waaronder de Echoput, hotel de Keizerskroon, chalet Brakkestein en Michelin restaurant ‘t Jachthuis. Vanaf 2003 eigen ondernemer waarvan 5 jaar de exploitatie van een eigen restaurant in Liempde en sinds 2013 eigenaar van Gooische Kookstudio in Naarden waar hij zijn passie voor koken bij alle gasten weet over te brengen.

 

didier-besnard-gooische-kookstudio-naarden Didier Besnard
Chef de cuisine

Didier Besnard is een chef-kok met internationaal allure. Hij studeerde aan de Ecole Hôtelière in Parijs, waarna hij begon aan een lange, gevulde carrière. Didier zit al meer dan 35 jaar in het vak, waarbij hij zijn ervaring in verschillende landen heeft uitgebouwd. Zo was hij sous-chef in Engeland, commis de cuisine in Zwitserland en werkte hij in Parijs. In 1982 trok hij naar Nederland om daar zijn eerste Michelin ster te koken in restaurant Molen de Dikkert. Hierna is hij voor zich zelf begonnen als patron cuisiner bij restaurant Belvedere. Vanaf 2002 werkt Didier als culinair consultant en vanaf 2015 ook verbonden aan Gooische Kookstudio waar hij o.a. de Franse kookworkshops begeleidt.

NEEM CONTACT OP!

Gooische Kookstudio & Catering
Kobaltstraat 11c | 1411 AM Naarden |
035 6782791 | 06 81093208
info@gooische-kookstudio.nl
Meer kookworkshops

WordPress Image Lightbox