Kookworkshop signature culinaire

Reserveer nu deze exclusieve kookworkshop met onze Franse chef Didier Besnard. Een signature culinaire, ofwel signatuur dish. De vergeten klassiekers van ”La cuisine Française”. Didier Besnard neemt u mee op een reis door zijn geheugen. Zijn culinaire verleden in het Frankrijk van zijn jeugd. De gerechten die u met Didier maakt zijn stuk voor stuk schatten uit het culinaire museum. In een kleine setting, maximaal 12 personen, bent u te gast aan tafel bij Didier. Onder het genot van een glas champagne vertelt Didier over het menu en gaat hij in op het ontstaan van de gerechten en het belang van de juiste ingrediënten, seizoenen en kooktechnieken. Na deze culinaire doop neemt Didier u mee naar de keuken alwaar u onder zijn leiding met uw gasten een vijfgangen menu gastronomique bereidt.

Na ongeveer 2 uur koken gaan u en uw gasten aan tafel om te genieten van het geen u heeft bereidt. Tijdens het diner schenken wij een wijnarrangement van de door ons met aandacht geselecteerde Franse wijnen. Didier zal u de informatie over de wijnen aan tafel vertellen en u leren hoe een goed glas wijn geproefd en gedronken moet worden.

Vijfgangen menu gastronomique € 99,00 per persoon exclusief BTW

  • Inclusief kookshort en uitgewerkte recepturen
  • Ontvangst met champagne
  • Bijpassende wijnen
  • Koffiie, thee en friandise

Optioneel: Menu marché
Ga met Didier mee op pad om inkopen te doen. Leer kijken als een kok bij het kiezen van de juiste ingrediënten. Het menu marché is simpel het menu van de markt. Wat de markt te bieden heeft is wat we koken. U gaat mee naar de groothandel en samen met Didier bepaalt u het menu. Nadat de inkoop is gedaan gaat u trug naar de kokstudio alwaar u met uw gasten het menu gaat bereiden van de vers ingekochte producten.

Reserveer nu deze kookworkshop. In onze kookstudio Naarden kunt u zich culinair helemaal uitleven. In de warm
en sfeervolle kookstudio vindt u alles wat u nodig heeft voor een fantastische kookbelevenis. De ruimte is ingericht met een uitgebreide moderne keuken voorzien van de mooiste kook apparatuur en meerdere kookeilanden. De kookstudio is geschikt voor culinaire workshops vanaf 12 tot 150 personen. Gooische kookstudio is gelegen in het Gooi net buiten Naarden Vesting en beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

KOOKWORKSHOP ONTSPANNEN EN LEUK!

De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door Gooische Kookstudio kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chef koks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken schept een culinaire band!
Alle basis kooktechnieken worden kort maar bondig uitgelegd, maar de focus ligt op het samen culinair koken en plezier hebben in het koken. Uiteraard kunnen onze chefkoks meer specifieke culinaire vragen beantwoorden gedurende de kookles. In deze kook workshop of onze andere kook workshops kan iedereen wel iets vinden wat ze aanspreekt of lekker vinden.

VERLOOP KOOKWORKSHOP

U zal worden ontvangen met onze huiscocktail waarna u uitleg krijgt over het verloop van de kookworkshop. Afhankelijk van de grote van de groep kunt u meerdere teams samenstellen die onder begeleiding van onze ervaren chefkoks het menu gaan voorbereiden en koken. Om te zorgen dat uw kleding schoon blijft krijgt u een keukenschort die u tevens mee naar huis mag nemen als aandenken aan deze kookworkshop. Na afloop van de workshop koken krijgt u de uitwerkingen en recepten van deze kookworkshop digitaal toegezonden.


Onze kookworkshops kunnen allergenen bevatten. Allergisch voor melk, ei, noten of één van de andere veel voorkomende allergenen? Laat het ons weten bij aanvang van de kookworkshop en wij zullen hier rekening mee houden.

NEEM CONTACT OP!

Gooische Kookstudio & Catering
Kobaltstraat 11c | 1411 AM Naarden |
035 6782791 |
info@gooische-kookstudio.nl
Meer kookworkshops

© Gooische Kookstudio 2017
WordPress Image Lightbox