Gooische TOPchef Kookworkshop

Wie is de Gooische TOPchef van de avond. Deze kookworkshop draait om verschillende teams die strijden om de titel Gooische TOPchef. Aan het begin van de avond worden er teams samengesteld van 3 personen en trekt iedereen een kaartje met het gerecht welke bereid moet worden. Bij ieder gerecht is er een recept uitwerking aanwezig, maar creativiteit wordt beloond en dus je mag afwijken van het recept en er je eigen “touch” aangeven.
Uiteindelijk worden er +/- 7 verschillende gerechtjes bereid, die na elkaar uitgeserveerd worden.

De individuele kookteams krijgen een beoordeling voor de samenwerking gedurende het koken en een cijfer voor de smaak, presentatie van het gerecht en de uiteindelijke uitleg van het gerecht met de juiste achtergrond informatie over de gebruikte producten aan de overige gasten.

Aan het einde van de avond maakt de chefkok de uitslag bekend en gaat het team met de beste beoordeling naar huis met de Gooische TOPchef award en een leuke prijs.

Een kookworkshop met een competitief karakter met veel creativiteit van de deelnemers.

Deze kookworkshop staat garant voor een leuke, spannende en ook ontspannen avond. Elke workshop koken door Gooische Kookstudio kan op maat worden gemaakt en word altijd begeleid door één of meerdere chefkoks.

VERLOOP KOOKWORKSHOP

U zal worden ontvangen met een glas Prosecco waarna u uitleg krijgt over het verloop van de kookworkshop Gooische TOPchef. Om te zorgen dat uw kleding schoon blijft krijgt u een keukenschort die u tevens mee naar huis mag nemen als aandenken aan deze kookworkshop. Na afloop van de workshop koken krijgt u de uitwerkingen en recepten van deze kookworkshop digitaal toegezonden.

Inclusief:

  • Kookschort
  • Uitgewerkte receptuur

Reserveert u voor de lunch dan krijgt u 10% korting


Onze kookworkshops kunnen allergenen bevatten. Allergisch voor melk, ei, noten of één van de andere veel voorkomende allergenen? Laat het ons weten bij aanvang van de kookworkshop en wij zullen hier rekening mee houden.

NEEM CONTACT OP!

Gooische Kookstudio & Catering
Kobaltstraat 11c | 1411 AM Naarden |
035 6782791 |
info@gooische-kookstudio.nl
Meer kookworkshops

© Gooische Kookstudio 2017
WordPress Image Lightbox