Naarden 22 maart 2013 – Gooische Kookstudio organiseert koken en dineren met vrienden. Een uniek concept in het Gooi om vrijblijvend kennis te maken met de kookworkshops van Gooische Kookstudio of om eens op een creatieve wijze uit eten te gaan met vrienden.

Op zaterdag 18 mei organiseert Gooische Kookstudio, Koken en dineren met vrienden. Een geheel verzorgd avondje uit waarbij u samen met uw tafelgenoten gaat genieten van heerlijke streekgerechten begeleidt met mooie wijnen.

Voor deze speciale avond heeft onze chefkok Jan van der Linden een exclusief 4 gangen menu voorbereidt. Tijdens deze kookworkshop gaat u samen met onze ervaren koks een parade van kleine voorgerechten /amuses bereiden. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van diverse verse producten uit Europa. Zo nemen wij u mee naar Spanje, Italië en Frankrijk.

Maar ook producten van Nederlandse bodem mogen niet ontbreken. Onze koks zullen u uitleg geven over de producten en de bereidingswijze die hierbij toegepast worden. Deze workshop duurt +/- 45 minuten.

Na de voorbereiding van de parade van voorgerechten kunt u lekker gaan zitten en genieten van deze rondreis door Europa en de overige gerechten. Op deze manier kunt u kennis maken met onze kookworkshops en toch ook lekker tafelen zonder de hele avond in de keuken te hoeven staan.

Over Gooische Kookstudio
Gooische Kookstudio in Naarden is dé locatie in het Gooi voor kookworkshops. De kookstudio is opgezet door 2 vrienden met een gezamenlijke liefde en passie voor koken, die zij graag met anderen delen. Eén van die vrienden is Jan van der Linden, die met meer dan 20 jaar horeca ervaring als geen ander de culinaire liefde bij zijn gasten naar boven weet te halen.

WordPress Image Lightbox