Gooische Kookstudio heeft haar assortiment van kookworkshops uitgebreid met de Big Green Egg. Niet alleen kun je verschillende kookworkshops volgen maar is de Kookstudio uit Naarden nu ook official dealer van de Big Green Egg.

Bij de Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit, de producten krijgen een extra en zeer bijzonder smaakaccent door ze op de Big Green Egg te garen. Buiten koken heeft hierdoor een compleet nieuwe dimensie gekregen en biedt je de mogelijkheid het hele jaar buiten te koken. Mooi gegrild mals vlees of een heerlijke vis in zoutkorst, roergebakken schelpdieren, knapperig brood en pizza’s tot mooie delicate desserts.

Onze keuken in Naarden beschikt over 2 Big Green Egg’s evenals onze mobiele rollende keuken voor de Catering waar wij live de mooiste en lekkerste gerechten voor u bereiden.

Vanaf 1 september kunt u onze speciale kookworkshops in Naarden reserveren om alle geheimen van de Big Green Egg te ontdekken. Ook kunt u de Big green Egg bij u op locatie laten komen met onze mobiele rollende keuken.

WordPress Image Lightbox