Cook & Fun Kookworkshop

Cook & Fun maakt de kookworkshop nóg leuker! In samenwerking met Dinerspel.nl biedt Gooische Kookstudio nu deze unieke combi van teamcooking en entertainment. Cook&Fun is een kookworkshop en culi-game tegelijk: koken en spelen wisselen elkaar af. Ondertussen geniet iedereen van de zelfbereide lekkernijen. Smakelijk, vermakelijk én leerzaam!

Hoe werkt Cook&Fun?
De groep wordt verdeeld in teams, iedereen krijgt een koksmuts en de culinaire strijd begint! De spelhost van Dinerspel.nl presenteert de spelonderdelen en onze chefs begeleiden het koken. Er worden drie gangen bereid, liefst perfect! Nadat de resultaten vakkundig gejureerd zijn, mogen de deelnemers deze zelf oppeuzelen.

Kostelijk komische kookworkshop
Tussen het koken en de gangen door zijn er verschillende spelonderdelen: een culinaire quiz, een smaaktest maar ook ludieke opdrachten. Cook&Fun is dus zelf koken en héél veel fun! Met als finale het vaststellen van het winnende team. Alle ingrediënten, instructie en spelbenodigdheden zijn inbegrepen, tegen een prijs die prima te behappen is. Een leuker, ludieker en lekkerder teamuitje dan Cook&Fun is niet snel gevonden!

Reserveert u voor de lunch dan krijgt u 10% korting


Onze kookworkshops kunnen allergenen bevatten. Allergisch voor melk, ei, noten of één van de andere veel voorkomende allergenen? Laat het ons weten bij aanvang van de kookworkshop en wij zullen hier rekening mee houden.

NEEM CONTACT OP!

Gooische Kookstudio & Catering
Kobaltstraat 11c | 1411 AM Naarden |
035 6782791 |
info@gooische-kookstudio.nl
Meer kookworkshops

© Gooische Kookstudio 2017
WordPress Image Lightbox