4 elementen kookworkshop

Reserveer nu de vier elementen kookworkshop. De vier elementen, aarde, water, lucht en vuur, zijn de vier oer principes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van de ons omringende werkelijkheid, van de natuur, waar wij ook deel van uitmaken. Tijdens deze kookworkshop nemen wij u mee in deze elementen en hebben wij de gerechten hierop afgestemd.

Onze menu suggestie:

  • Salade van zalm, scampies, groene asperges en avocado
  • Bisque van hollandse garnalen ala lady curzon
  • Maishoender gelakt met kerrie/gember met seizoensgroenten en geconfijte citroen
  • Witte chocolademousse met gebakken ananas en roomijs met dragon

3 gangen € 45,50 (exclusief BTW)
4 gangen € 50,50 (exclusief BTW)

Reserveert u voor de lunch dan krijgt u 10% korting

Inclusief:

  • Kookschort
  • Uitgewerkte receptuur

Reserveer nu deze kookworkshop. In onze kookstudio Naarden kunt u zich culinair helemaal uitleven. In de warm
en sfeervolle kookstudio vindt u alles wat u nodig heeft voor een fantastische kookbelevenis. De ruimte is ingericht met een uitgebreide moderne keuken voorzien van de mooiste kook apparatuur en meerdere kookeilanden. De kookstudio is geschikt voor culinaire workshops vanaf 12 tot 150 personen. Gooische kookstudio is gelegen in het Gooi net buiten Naarden Vesting en beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

KOOKWORKSHOP ONTSPANNEN EN LEUK!

De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door Gooische Kookstudio kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerdere chef koks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken schept een culinaire band!
Alle basis kooktechnieken worden kort maar bondig uitgelegd, maar de focus ligt op het samen culinair koken en plezier hebben in het koken. Uiteraard kunnen onze chefkoks meer specifieke culinaire vragen beantwoorden gedurende de kookles. In deze kook workshop of onze andere kook workshops kan iedereen wel iets vinden wat ze aanspreekt of lekker vinden.

VERLOOP KOOKWORKSHOP

U zal worden ontvangen met onze huiscocktail waarna u uitleg krijgt over het verloop van de kookworkshop. Afhankelijk van de grote van de groep kunt u meerdere teams samenstellen die onder begeleiding van onze ervaren chefkoks het menu gaan voorbereiden en koken. Om te zorgen dat uw kleding schoon blijft krijgt u een keukenschort die u tevens mee naar huis mag nemen als aandenken aan deze kookworkshop. Na afloop van de workshop koken krijgt u de uitwerkingen en recepten van deze kookworkshop digitaal toegezonden.


Onze kookworkshops kunnen allergenen bevatten. Allergisch voor melk, ei, noten of één van de andere veel voorkomende allergenen? Laat het ons weten bij aanvang van de kookworkshop en wij zullen hier rekening mee houden.

NEEM CONTACT OP!

Gooische Kookstudio & Catering
Kobaltstraat 11c | 1411 AM Naarden |
035 6782791 |
info@gooische-kookstudio.nl
Meer kookworkshops

© Gooische Kookstudio 2017
WordPress Image Lightbox